Om LEAB Group

LEAB Group har idag fyra fabriker, tre i Sverige och en Estland från vilka vi levererar elektronikprodukter och tjänster till kunder över hela världen.

LEAB Uppsala

Vår fabrik i Järlåsa, Uppsala ligger strategiskt placerad för kunder i Mellansverige, bara några minuter från Uppsala och en timme norr om Stockholm. LEAB Uppsala har stor erfarenhet av projekt och fabriken kännetecknas av att vara en flexibel och snabb produktionsenhet under produkternas utvecklingsfas. Vid serietillverkning av korta och medellånga serier är LEAB Uppsala en välstrukturerad produktionsanläggning.

LEAB Uppsala erbjuder tjänster specifikt inom elektronikproduktion, industrialisering samt logistik och service. Fabriken har ett komplett ESD-skydd och är fullt ut anpassad till kraven i RoHS-direktivet. Här erbjuds en hög servicegrad och ett komplett process- och tjänsteutbud för kunder med unika behov. Vi är vana att jobba utifrån extrema process- och produktkrav i tex. rymdapplikationer.

LEAB Uppsala är certifierad enligt ISO 9001och ISO 14001

Ladda ned certifikat

 

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.