Om LEAB Group

LEAB Group har idag fyra fabriker, tre i Sverige och en Estland från vilka vi levererar elektronikprodukter och tjänster till kunder över hela världen.

LEAB Fagersta

LEAB Fagersta är en kundfokuserad kontraktstillverkare med mångårig erfarenhet av tillverkning av kvalificerade elektronikprodukter. Här får kunden en och samma kontakt för prototypframtagning, produktionsanpassning och volymproduktion. Med det mindre företagets flexibilitet och det större företagets strukturella arbetssätt och bredd.

I fabriken i Fagersta kan vi erbjuda en mycket hög grad av anpassning till enskilda kunders behov både vad det gäller produkter och logistiklösningar. Kontinuerlig utveckling av tillverkningsteknologi, arbetsmetoder och personalens kompetens, tillsammans med ett kvalificerat MPS-system och modern IT-teknik gör att vi i samarbete med våra kunder kan svara för en komplett tillverkning på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

LEAB Fagersta är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Ladda ned certifikat

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.