Nyheter

Här kan du läsa de senaste nyheterna om LEAB Group, fabrikerna, produkterna och tjänsterna.

Julhälsning

GOD JUL!

År 2022 lider mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer, anställda, vänner och bekanta för ett väl genomfört år med gott samarbete och önskar er en fridfull jul, ett gott slut och en god fortsättning så ser vi framemot ett nytt år med nya utmaningar och möjligheter.

Ivan Vincent

Ny KAM LEAB Lövånger

Vi har sedan någon vecka anställt Daniel Johansson som Key Account Manager uppe i Lövånger. Daniel kommer närmast från Optronic som projektledare och har många år i branschen så vi tror att han kommer att vara en tillgång för LEAB group.

Välkommen!

Ny VD LEAB Fagersta och ny KAM LEAB Göteborg!

I Augusti rekryterade vi två starka kvinnor till LEAB group.

Välkommen Jenny Stenvall som ny VD på vår fabrik i Fagersta och Irena Franzkeit som tagit sig an KAM-rollen i Göteborg.

 

Vill ni läsa mer om dessa tjejer så besök gärna vår LinkedIn

Ny ekonomichef LEAB Lövånger

Vi kan stolt meddela att vi anställt Eva Persson som ny ekonomichef till LEAB Lövånger. Eva kommer närmast från Nymek i Mjövattnet, där hon jobbade som ekonomichef.

I och med att Eva även kliver in i ledningsgruppen kommer ledningsgruppen att bestå av fler kvinnor än män, vilket vi tycker är värt att nämnas.

Välkommen Eva!

Sommarhälsning

VD Ivan Vincent och ”besökaren” Pia-Maria Westman visar hur det nästan kan se ut när du kommer på besök hos oss på LEAB Lövånger.
Välkommen på ett virtuellt besök såhär i sommartider och med det önskar vi er alla en GLAD MIDSOMMAR!

Music: <Jazzy Frenchy> from Bensound.com

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.