Tjänster

Vi på LEAB Group tillverkar produkter och erbjuder tjänster inom elektronik, från kretskort till färdigpackade produkter för leverans direkt till slutkund. De har alla en viktig sak gemensamt: De används i förhållanden där de måste fungera. Varje gång. Hela tiden. Utan undantag.

Elektronikproduktion

Vi har lång erfarenhet av kontraktstillverkning av elektronikprodukter. Vi hjälper er hela vägen från programmering och tillverkning till slutmontering och slutkontroll av färdiga produkter. Vår långa erfarenhet möjliggör unika samarbeten där vi kan skräddarsy lösningar utifrån kundens behov.

Kontakta oss

Industrialisering

I våra industrialiseringscentrum kan vi hjälpa kunder med produktionsoptimering och industriell utveckling. Vi erbjuder allt från projektledning och leverantörsval till produktionsberedning och produktanalyser. På så sätt hjälper vi er hitta rätt teknik, rätt maskiner och rätt processer.

Utveckling och design

Tillsammans med våra partners kan vi även vid behov erbjuda tjänster för produktutveckling och design främst avseende testutrustning och prototyptillverkning. Vi projektleder, programmerar, verifierar och konfigurerar produkterna för bästa möjliga resultat.

Logistik och service

När vi tillverkat produkten kan vi även sköta logistik. Vi arbetar med flera speditörer och erbjuder såväl distributionslagerhantering som distribution direkt till era kunder samt eftermarknadsservice. Efter leverans kan vi även erbjuda produktunderhåll och livstidsförlängning med en effektiv hantering av serviceärenden.

Våra kunder

LEAB Group är stolt över sina goda samarbeten med kunderna, många av vilka vi jobbat med i flera år. Bland kunderna finns såväl industriföretag som tillverkare av konsumentprodukter, nedan ser du ett axplock.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.