Om LEAB Group

LEAB Group har idag fem fabriker i Sverige och Estland från vilka vi levererar elektronikprodukter och tjänster till kunder över hela världen.

Om oss

LEAB Group är specialister på kontraktstillverkning av elektronik. Sedan första fabriken i Lövånger etablerades 1972 har ett gediget kunnande inom elektronikproduktion byggts upp. Vi erbjuder idag ett komplett utbud av tjänster från utveckling, industrialisering och prototyptillverkning till serieproduktion och eftermarknadstjänster.

Vi utvecklar och tillverkar elektronik för båt- och tågsäkerhet, larm och passersystem, mätutrustningar, kraftaggregat, audioprodukter, mobila datorer och annan känslig utrustning som har en sak gemensamt: Det måste fungera. Utan undantag. Även i extremt tuffa miljöer.

Vår långsiktighet, pålitlighet och stabilitet erbjuder en produktion och kvalitetssäkring utöver det vanliga. Därför är vi ett naturligt val för kunder med höga krav på kvalitet, leveransprecision och miljötålighet.

Omsättning LEAB Group (2018): 461 MSEK
Antal anställda: Ca 300 anställda
Fabriksyta: ca 14 800 m2 uppdelat på fem fabriker
Ägare: Ingår i Lifco AB där industrimannen Carl Bennet är majoritetsägare.
Certifikat: ISO 9001, ISO 14001, IRIS och OHSAS 18001.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.