Om LEAB Group

LEAB Group har idag fyra fabriker, tre i Sverige och en Estland från vilka vi levererar elektronikprodukter och tjänster till kunder över hela världen.

LEAB Eesti OÜ

Genom vårt helägda estniska dotterbolag kan vi tillgodose kundkrav på högeffektiv volymproduktion. Här tillverkar vi produkter i medelstora och stora serier med högt arbetsinnehåll. Fabriken håller hög klass i allt från kvalificerad personal till lokaler och maskinpark.

Fabriken är belägen i Tallinn med en totalyta på ca 3 600 kvadratmeter. LEAB Eesti OÜ har ett komplett ESD-skydd och är fullt anpassad till kraven i RoHS-direktivet. Produktionen är organiserad i målstyrda grupper med stort kundfokus. En stor andel av de produkter som tillverkas i fabriken används i tuffa miljöer där de utsätts för fukt, värme, vibrationer m.m.

Fabriken är certifierad enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Ladda ner certifikat

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.