Om LEAB Group

LEAB Group har idag fem fabriker i Sverige och Estland från vilka vi levererar elektronikprodukter och tjänster till kunder över hela världen.

LEAB Lövånger

I vår fabrik i Lövånger i hjärtat av Västerbotten har vi vårt ursprung sedan fyra decennier. Idag inryms här förutom stort kunnande och lång erfarenhet den allra senaste tekniken för elektronikproduktion. Tillverkningen är i första hand inriktad på komplexa produkter och system i mindre och medelstora serier.

Produktionen är organiserad i målstyrda grupper med stort kundfokus och en stor andel av de produkter som tillverkas i fabriken används i tuffa miljöer där de utsätts för fukt, värme, vibrationer m.m. Vi har också ett komplett ESD-skydd och anpassning till kraven i RoHS-direktivet.

LEAB Lövånger är certifierad enligt ISO 9001, ISO 13485 och ISO 14001 och IRIS.

Ladda ned certifikat

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.