Wintech växer!

I vårt långsiktiga arbete med att växa och ytterligare stärka vår tekniska kompetens och konkurrensförmåga har Wintech gjort viktiga strategiska rekryteringar.

Tidigare i år rekryterades Mikael Blansch primärt för nykundsbearbetning.

Mikael har säljerfarenhet från EMS-branschen men också ett flertal olika andra branscher. Med en strategisk lokalisering i Jönköping har han möjlighet att tillhandahålla en hög servicenivå för kunder i mellan- och södra Sverige.

Vi har även rekryterat Björn Hansson som processingenjör.

Björn har mångårig erfarenhet inom framförallt SMT-processerna på tillverkande enheter men han har också suttit på produktägarsidan vilket ger en smått unik kombination.

LEAB Group är sedan lång tid tillbaka en av Sveriges största och ledande kontraktstillverkare av elektronik, vars verksamhet sedan tidigare ligger i Lövånger, Uppsala, Fagersta och Estland.

För mer information om förvärvet:
Ivan Vincent, CEO
ivan.vincent@leab.se
+46 70-363 72 74

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.