Lövånger Elektronik Uppsala AB är en kvalificerad kontraktstillverkare av elektronikbaserade produkter. Vi är i dag 30 anställda och omsätter ca. 50 MSEK. Företaget är beläget i Järlåsa två mil väster om Uppsala. Sedan 2006 är företaget en vital del av LEAB gruppen med ca 400 medarbetare i fyra produktionsanläggningar i Sverige och Estland. Lövånger Elektronik Uppsala AB är ett dynamiskt företag i en stark tillväxtperiod med stora möjligheter för personlig utveckling såväl inom företaget som inom LEAB gruppen.

Nu söker vi ingenjör/tekniker/trainee med elektronik och programmerings kunskaper till vår produktion. Tjänsten kommer att utformas efter dina kvalifikationer och erfarenheter men vår förväntning är att du skall kunna delta t.ex. i testning, felsökning, testutveckling och projektledning. Vi ser gärna även sökande med mindre arbetslivserfarenhet men med brinnande elektronikintresse.

Erfarenheter eller utbildning inom följande områden är klart meriterande:
Elektronik generellt, Inbyggda system, RF-Teknik, Mätteknik, Felsökningsmetodik, Schemaläsning, Uppbyggnad av testsystem, Programmering av testsystem (LabView, CVI mm.)

Som person bör du vara driven, självgående, stresstålig och framför allt gilla utmaningar och förändringar.

Ytterligare information lämnas av:
Sauli Tulkki 018-391954, sauli.tulkki@leab.se

Ansökning skickas:
Senast 2018-08-31 till sauli.tulkki@leab.se

Det går också bra att skicka ansökan via post:
Lövånger Elektronik Uppsala AB
Att: Sauli Tulkki Fribergavägen 3
74496 Järlåsa