Martin Linder blir ny VD för Leab Group. Med sin tidigare branscherfarenhet vill han bygga vidare på Leabs goda rykte på marknaden.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Leab, säger Martin Linder. Leab är välskött företag med mycket gott rykte på marknaden och en stark och långsiktig ägare i Carl Bennet. En av mina främsta uppgifter blir därför att värna om och bygga vidare på det som är unikt med Leab som elektroniktillverkare och som Leabs kunder lärt sig uppskatta genom åren.

Martin Linder är 36 år, född och uppvuxen i Åkersberga och teknologie doktor i elektronik. Han kommer närmast från Note-koncernen där han ansvarat för affärsutveckling. Martin börjar sin anställning den 1:a mars och kommer att ha sin bas på huvudkontoret i Lövånger. Han är f n bosatt i Norrtälje men planerar att flytta till Skellefteå med familjen till sommaren.

Fram till Martin Linders tillträde kommer Leabs styrelseordförande Fredrik Karlsson att fungera som tillförordnad VD.

– Vi är mycket glada att vi fått en så kompetent kraft som Martin för att leda Leab Group vidare mot nya mål, säger Fredrik Karlsson. Hans gedigna kunskaper, branscherfarenhet och framåtanda gör honom till rätt person att ta över ledartröjan på Leab.

För ytterligare information kontakta:
Leab Group/Lövånger Elektronik AB
Styrelseordförande Fredrik Karlsson
tel 08-506 505 42
mobil 070-320 35 92