Leab Group utökar verksamheten i Kungsbacka med ett säljkontor för södra Sverige. Som ansvarig för försäljningen har Per Claesson anställts.

Leab etablerade hösten 2007 ett logistik- och servicecenter i Kungsbacka söder om Göteborg. Nu utökas verksamheten även med ett säljkontor.
– Vi ser det nya säljkontoret som en naturlig utveckling av vår verksamhet i Kungsbacka. Västkusten har alltid varit viktig för oss och nu kan vi fokusera ännu mer på denna del av Sverige, säger Leabs VD Erik Svedmark.

Som ny säljare i södra Sverige, med placering i Kungsbacka, har Per Claesson anställts. Per är 40 år och bosatt i Hyssna sydost om Göteborg. Han har arbetat i elektronikbranschen de senaste tio åren och kommer närmast från Proxy Electronics i Kalmar.
– Jag ser verkligen fram emot att arbeta för ett så välrenommerat företag. Leab har ett mycket gott rykte på marknaden och har utvecklats starkt de senaste åren, inte minst i Göteborgsområdet. Förhoppningsvis kan jag förstärka den positionen ytterligare, säger Per Claesson.

Mikael Blansch, som tidigare ansvarat för Leabs försäljning i södra Sverige, lämnar Leab för anställning i annan bransch.

För ytterligare information kontakta:
Leab Group/Lövånger Elektronik AB
VD Erik Svedmark
tel 0913-245 01
mobil 070-637 68 90