Lövånger Elektronik AB (Leab) har anställt Mikael Blansch som ansvarig säljare för södra och västra Sverige. Mikael har en 15 års erfarenhet av försäljning till industrin och att arbeta i nära kontakt med både inköpare och tekniker på både mindre och större industribolag.

-Förstärkningen av säljkontoret i Jönköping är en naturlig fortsättning av vårt strategi för att kostnadseffektivt serva både våra befintliga kunder och de kunder som är på väg att välja Leab till sin leverantör av elektronik. Vi känner att Mikael Blansch är den rätta personen att axla detta ansvar, säger Erik Svedmark VD för Leab.

-Vårt engagemang i södra och västra Sverige har ökat under senaste åren och vårt samarbete med June Elektronik i Jönköping har mottagits väl. För att möta våra kunders krav och förväntningar samt skapa nya kundrelationer får Mikael en viktig roll. Vi anser att framgång byggs utifrån fokus på kunder i kombination med en effektiv produktion, avslutar Erik.

– Min fasta övertygelse är att vi är människor som gör affärer, därför är relationen den viktigaste grundstenen för lyckade affärer tillsammans. Denna övertygelse har visat sig framgångsrik både för mina gamla kunder och för mig. Detta gör att jag verkligen ser fram emot att jobba för ett företag som Leab som också har samma övertygelse, kommenterar Mikael Blansch, ny Area Sales Manager vid Leabs säljkontor i Jönköping.

Mikael kan nås på tel 036-372100 eller mobil 070-3637274.

Leab, Lövånger Elektronik AB, ingår i Sorb Industri, en industrikoncern som ägs av Carl Bennet, och med en omsättning på 1,3 miljarder kr. Leab finns representerat i, Stockholm, Jönköping, Lövånger och Tallinn Estland. Tillverkningsenheter finns i Lövånger, Tallinn och via samarbetsavtal i Jönköping.

För ytterligare information kontakta VD Erik Svedmark, tel 0913-245 00, mobil 070-264 83 78.