Leab gratulerar June Elektronik till att ha utsetts till ”Årets Leverantör 2005” av röntgenutrustningstillverkaren Arcoma AB i Växjö.

June Elektronik får utmärkelsen för värdefullt bidrag till bra kvalitet, prisbild, flexibilitet, leveransprecision och relationer.

På June Elektronik är personalen mycket stolta over utmärkelsen.
– Vi ser det som en bekräftelse på att vårt långsiktiga arbete med att förbättra vår totalkvalitet är framgångsrikt. Utmärkelsen stimulerar oss till fortsatt utveckling av vårt kvalitetsarbete för att tillgodose våra kunders önskemål, säger Peter Marklund, VD June Elektronik AB.

June Elektronik AB startade 1994 i Jönköping. Företaget tillverkar kretskort i små och medelstora volymer. Under 2004 hade företaget i medeltal 13 anställda och omsatte 12,8 mkr.

Även på Leab, som har samarbetsavtal med June Elektronik sedan 2003, gläds man åt utmärkelsen.
– Utmärkelsen är ytterligare ett bevis på att vi valt rätt samarbetspartner i Syd- och Mellansverige. June Elektronik är en kvickfotat och kompetent partner. Det är roligt att allt fler uppmärksammar det, avslutar Leabs VD Erik Svedmark, som även är ledamot i Junes styrelse.

Lövånger Elektronik AB (Leab) är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av elektronikbaserade produkter. Leab finns representerat i Stockholm, Jönköping, Lövånger och Tallinn i Estland. Tillverkningsenheter finns i Lövånger, Tallinn samt via samarbetsavtal i Jönköping. Leab ingår i Sorb Industri, en industrikoncern med Carl Bennet som ägare och en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder kr.

För ytterligare information kontakta:
VD Erik Svedmark
tel 0913-24501
mobil 070 – 637 68 90